ORNI ONYX

(Poids: 30 ml)

Nog steeds op voorraad

7,93
Aflevergewicht: 30 mg


VOORSCHRIFT

De duizendknoop (polygonum) is een plant die in het verleden werd gebruikt voor de helderheid van veren bij vinkachtigen. Dat deze plant zwart kleurende eigenschappen heeft is minder bekend. Deze kleuring is geschikt voor kleuring van veren en in het bijzonder voor harde lichaamsdelen (snavel en poten).  
Haar vermogen om het contrast van melaninen te intensiveren is ook niet herkend. Duizendknoop draagt bij aan oxidatieprocessen en dus aan de intensivering van gemelaniseerde pigmenten. Het is cruciaal dat verse planten overvloedig zijn in het dieet van de vogel om goede resultaten te bereiken. In de vorm van een kruidenaroma is duizendknoop efficiënt, makkelijk te gebruiken en elimineert alle sanitaire risico's, vooral het risico van diarree dat optreedt bij overmatige verse plant toediening. 
Polygonum kruidenaroma is een 100% natuurlijke fytotherapeutische oplossing die vogel eigenaren een oppepper geeft dat het verschil zal maken.

GEBRUIKSAANWIJZING

1 tot 2 theelepels per liter drinkwater, vanaf het moment dat de jongen het nest verlaten tot aan het eind van de competitie.

SAMENSTELLING 

Plantaardig polygonum concentraat (duizendknoop)

Aanvullende productinformatie

Poids 30 ml

Klanten die dit product kochten, kochten ook

MELAMAX
8,90
ORNI PROVEN
16,90

Blader door deze categorie: Kleuring