MEGAVIT E 50 %

(Poids: 50 g)

Op voorraad

15,90
Aflevergewicht: 50 g


VOORSCHRIFT

Een basis antioxidante vitamine, essentieel en niet giftig. Het bevordert de vruchtbaarheid door het verhogen van het aantal gelegde eieren en het aantal bevruchte eieren. Het vergemakkelijkt het uitbroeden door het verhogen van de vitaliteit van de embryo's. Het waarborgt goede kwaliteit veren en draagt bij aan goed weefsel. Het is ook een ontgiftingsmiddel dat de immuniteit verbeterd door een verhoging van de productie van antilichamen.
Het beschermt tegen cataract en cardiovasculaire problemen.GEBRUIKSAANWIJZING

Dit zeer geconcentreerde vitamine middel is bedoeld voor grote teelt of voor vogel rassen met vruchtbaarheids problemen.
2 cuillères à café pour 5 litres d’eau de boisson ou 2 à 3 cuillères à soupe pour 5 kilos de pâtée. Voor broedvogels : gedurende 3 tot 4 weken toedienen voordat de eieren zijn gelegd tot aan het einde van de leg periode. Traditionele dosering: 2 theelepels per 5 liter drinkwater of 2 tot 3eetlepels per 5 kilo voer.

SPECIFIEK GEBRUIK VOOR ORNITHOLOGIE

Verbetert het uitbroeden. Verhoogt het aantal bevruchte eieren. Stimuleert de paring en het zingen van vogels door herstel van broedvogels om een goede en vroege start van de voortplantings periode te garanderen. Stimuleert de vogelzang.

 


SAMENSTELLING per kilogram

Alpha tocophérol (vit. E) pure 500 gr
Excipient QSP 1000 gr

Aanvullende productinformatie

Poids 50 g

Klanten die dit product kochten, kochten ook

ORNI PROVEN
16,90
ORNI K
6,90

Blader ook door deze categorieën: AA Vitaminen en Mineralen, Behandelingen