MEGAPROTEINE

(Poids: 50 g)

Op voorraad

6,90


EIGENSCHAPPEN
Oplosbaar poeder bestaande uit 95% proteïnen, verrijkt met vitaminen B, E, C en magnesium voor de eerste weken van het leven. NB: voor een snelle groei en een optimale start mag het voedsel voor de jongen tot 30% proteïnen bevatten, vanaf de geboorte tot het spenen. Voedsel bestaande uit 20% proteïnen is zeker niet voldoende voor de jongen, maar bestaat uit teveel proteïnen voor de ouders. Het is daarom raadzaam om voer toe te dienen dat 10% proteïnen bevat of de helft van 20% proteïnen voer voor de geboorte van de jongen. Maar u moet het voedsel tot 25-30% verrijken met proteïnen vanaf de geboorte tot het spenen (uiterlijk) en dan moet u weer het proteine gehalte terugbrengen om de ouders niet te verzwakken omdat zij een tweede ronde van deze methode ander niet aan kunnen. Dit hoge-proteine gehalte supplement kan ook gebruikt worden om voedsel te verrijken met proteïnen tijdens kritische stadia : spenen ; gewichtsverlies ; herstel ; staat van infectie ; vervoer ; voeding veranderingen (adaptatie), intensieve lichamelijke activiteit ; en, als u dat wenst, het toenemen van de spiermassa (in combinatie met carnitine).

 

GEBRUIKSAANWIJZING
1 eetlepel per liter drinkwater of 2 tot 3 eetlepels per kilo voer.
Zorg ervoor dit type behandeling niet uit te breiden om het risico van een proteine overschot te voorkomen.
Gebruik een darmflorazuivering tussen 2 rassen (zie ORNIPUROL hieronder)
Wees bewust van het eiwitgehalte van het hoofdvoedsel.
NB: Bedenk dat wanneer u een hardgekookt ei in 1 kilo voer doet, het voer voor de vogels lekkerder wordt, maar  het eiwitgehalte neemt paradoxaal met 1% af.

 

SAMENSTELLING (per kilo)
Proteïne 95 gr % inclusief : calcium caseïnaat, wei-eiwitten (lactalbumine en lactoglobuline), gedehydrateerde eiwitten en magnesium. Bevat ook vitaminen : C, E en met name vitamine B.

Aanvullende productinformatie

Poids 50 g

Klanten die dit product kochten, kochten ook

ORNI PROVEN
16,90

Blader ook door deze categorieën: Opstarten en groei, Behandelingen